Home   Services

Services

Small-Bizz is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van computernetwerken voor het midden en kleinbedrijf, gebruik makend van standaard Microsoft netwerk software op een of meer servers en Windows besturing op de werkstations.

Wilt u een nieuw netwerk of uw huidige netwerk aanpassen dan wordt per situatie bekeken welke server voor welk doel het meest geschikt is. Op basis daarvan wordt een offerte opgesteld met een specificatie van de aan te schaffen hard- en software en het aantal te verwachten arbeidsuren.

Zowel servers als werkstations worden regelmatig onderhouden, naar keuze middels een abonnement met vast bedrag per maand, een uren-contract van minimaal 10 uur met korting, of een factuur op uurbasis (of deel daarvan met een minimum van 15 minuten).

Voor de regio’s Amsterdam en Alkmaar rekenen wij geen voorrijkosten, daarbuiten rekenen wij de helft van de reistijd. Als klant kunt u elke wens op het gebied van computertoepassingen bij Small-Bizz neerleggen en er zal op zo kort mogelijke termijn gereageerd worden in de vorm van een offerte of een vrijblijvend advies.

Wij werken samen met verschillende zelfstandige specialisten op het gebied van netwerk- en applicatie-beheer, software-ontwikkeling, database-ontwikkeling, website aanleg en beheer, telefonie en het aanleggen van infrastructuur.

Ook tijdens het weekend of in de vakantieperiodes kan u als vaste klant rekenen op directe ondersteuning wanneer zich een calamiteit voordoet.