Home   Services   Tarieven

Tarieven

Netwerkbeheer:
Wilt u een fixed bedrag per maand dan kunt u een abonnement afsluiten voor het onderhoud van alleen de server(s) of de servers en de werkstations/randapparatuur. Wij rekenen daarvoor gemiddeld € 200,= per maand per server en € 25,= per maand per werkstation/randapparaat, ex btw. In het abonnement wordt precies opgenomen welke werkzaamheden wel en welke niet onder het vaste maandbedrag vallen. Werkzaamheden die extra zijn en daar niet onder vallen, worden achteraf per maand gefactureerd op uurbasis.

Voor het regelmatig onderhoud van het netwerk kunt u ook een doorlopend servicecontract afsluiten van minimaal 10 uur à € 800,= ex btw.. Bij afname van 20 of 30 uur krijgt u korting. Wij noteren alle gewerkte uren of delen daarvan met een minimum van 15 minuten. Zijn de uren verbruikt dan krijgt u automatisch een overzicht van de gewerkte uren met datum, tijd en omschrijving en een verlenging van minimaal 10 uur. Het contract kunt u op ieder moment in overleg met ons beëindigen.

Wilt u geen abonnement of contract dan factureren wij de uren achteraf op maandbasis tegen € 85,= ex btw per gewerkt uur of deel daarvan (minimaal 15 minuten).

Geen voorrijkosten in de regio Amsterdam-Uitgeest-Alkmaar, daarbuiten rekenen wij de helft van de reistijd.

Computerservice:
Voor een herinstallatie van Windows en het terugzetten van al uw data rekenen wij gemiddeld 1½ uur à € 85,=. Verder kunt u bij ons elke gewenste hard- en software op pc gebied aanschaffen (wij zijn geen Apple dealer). Wij leveren pc’s van zeer klein tot groot, van voordelig en redelijk snel tot supersnel met zoveel mogelijk rekenkracht. Voor standaard gebruik als Internet, email en correspondentie kunt u een eenvoudige pc configuratie aanschaffen met de nieuwste Windows versie. De configuratie bestaat uit een kleine pc kast, monitor, toetsenbord en muis. De pc stellen we zelf op maat voor u samen. Prijzen variëren van 500 euro voor een eenvoudige configuratie tot 800 euro voor een standaard pc. Indien u een meer geavanceerd systeem wilt, zoals bijvoorbeeld voor geluid/foto/videobewerking dan kunt u bij ons een offerte aanvragen.

U kunt ook voor een laptop/notebook of netbook kiezen van het merk Asus, Toshiba of HP enz. Wij maken de pc of laptop klaar voor direct gebruik. Inclusief de voorinstallatie kunt voor 600 tot 800 euro inclusief btw meteen aan de slag.

Voor het overzetten van data en het installeren van uw eigen software rekenen wij het standaardtarief van € 85,= ex btw per uur of deel daarvan (min. 15 minuten).

Trainingen:
Assistentie door een ervaren leraar in het (elementair) pc gebruik kan per uur à € 60,=.

De training ‘Zelf een pc bouwen’ duurt gemiddeld een dagdeel. De prijs hangt af van het aantal deelnemers, u krijgt van te voren een prijsopgave. Bij de training krijgt u een overzichtelijk lesboek.